(206) 949-5683, Top Rated Plumber, Seattle
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Help: Explorer won't load any sites

  1. #16
    Plumbing Designer FloridaOrange's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    SW Florida
    Posts
    1,317

    Default

    Quote Originally Posted by SD44 View Post
    How can you NOT install the provider's software, and still have internet service? I have dialup, by the way, it's the only thing we can get here.
    You only need the settings provided by the provider for pop/smtp, dialup numbers and such. I've never used anything besides IE and Firefox.
    Matt
    Semi-professional plumbing designer
    Enjoying life in SW Florida

  2. #17
    Extreme DIY Homeowner Scuba_Dave's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South of Boston, MA
    Posts
    885

    Default

    Providers software loads settings for you + junk I don't want
    I've never needed it...with dial-up or for anything else
    DIY Handyman (not 4 hire)
    I have enough to do to my own house

  3. #18
    DIY Member SD44's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mississippi
    Posts
    40

    Default

    I never could get it straightened out, I just bit the bullet and started over from scratch. I uninstalled and reinstalled XP, and added everything back on. Explorer works now, would've still been nice to know what went wrong.

    For some reason now I can't download yahoo messenger. it gives me the RUN or START icon to start downloading it, and as soon as I select either one (tried both) the icon goes away but it never starts downloading. I even tried turning my firewall off.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •