(206) 949-5683, Top Rated Plumber, Seattle
Results 1 to 8 of 8

Thread: Postings and Memberships may have been lost for a few days.

  1. #1
    Forum Admin, Expert Plumber Terry's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Bothell, Washington
    Posts
    14,202
    Blog Entries
    1

    Default Postings and Memberships may have been lost for a few days.

    Postings and Memberships may have been lost for a few days.
    We shut the database down Friday at 4:00 PM

    The server has been changed, it took longer then expected, and some recent postings may have been lost.

    It should be good for another 365 days now.
    Sorry about the glitch while moving to the new server.

    We're running an Intel Core2 Quad Q9550 at 2.83GHz with 2 gig ram

  2. #2

    Default

    Hey Terry !!

    Good to have it back!

    Nice server BTW
    [B]
    You Should Assume Everything I say Is A Complete Lie - Thank You ~

  3. #3
    Illinois Licensed Plumber SewerRatz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    1,705

    Default

    I am so glad the forum is back up. I was jonesing bad.

  4. #4
    Forum Admin, Expert Plumber Terry's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Bothell, Washington
    Posts
    14,202
    Blog Entries
    1

    Default

    I got a few emails and a phone call this morning.
    Thanks guys.

    Macplumb 777 called me from Houston while I was talking to Tech Support.

    I can't believe how much faster things are now then the old servers years ago.
    Sometimes it would take over 10 seconds for a simple search.
    I got kicked off of two providers because of the traffic this site gets.
    With one, I couldn't even talk them into letting me stay.

  5. #5

    Default

    I was going to email you when I saw the database connection was bad, but I figured at the point you already had 10 million emails ;-)

    I was missing the forum as well.

    I bet this site is way faster now

    What was the old server config btw?
    [B]
    You Should Assume Everything I say Is A Complete Lie - Thank You ~

  6. #6
    Forum Admin, Expert Plumber Terry's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Bothell, Washington
    Posts
    14,202
    Blog Entries
    1

    Default

    What was the old server config btw?
    Not much different,
    Xeon quad 2.13 Ghz

    The one before that was a dual core

    And before that a single chip celeron.

  7. #7
    Consultant cwhyu2's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cincinnati OH
    Posts
    1,330

    Default

    It is looking good

  8. #8
    Master Plumber Redwood's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    7,463

    Default

    Nice n Quick!
    I was a bit busy but still was going ah damn while it was down...
    Good to see it back up and running!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •